Van egy
hasznos tipped?

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Elege van a sokat ígérő, de kevésbé működő házi praktikákból, amikkel távol tarthatná erkélyétől, párkányától a madarakat? Ideje, hogy hatékony segítségre váltson, és vegyen egy galambriasztót!

Keret Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

A galambriasztó nem okoz sérülést

A MadárKontroll által forgalmazott galambriasztó tüskék már számtalan vásárlónak nyújtottak állatbarát, de működő megoldást a madarak ellen. A tüskék nem okoznak fizikai sérüléseket a galambokon, de más madarakon sem, viszont meggátolják azok leszállását, megtelepedését az épület kiugró részein. Esztétikailag sem rondítanak bele az épület kinézetébe, mert szinte észrevehetetlenek. A könnyen elérhető helyeken nem szükséges szakértő segítségét kérnie, részletes útmutatás alapján egyszerűen és gyorsan Ön is felszerelheti a galambriasztót. Két technika közül választhat: csavarozással és ragasztással is rögzítheti a szóban forgó terméket.

Műmadár helyett madárháló

Forgófejű bagoly, vadászó sólyom, zord kinézetű varjú – gyakorta találkozunk innen-onnan kikandikáló műmadarakkal erkélyeken, párkányokon. Sokan ezekkel próbálják távolt tartani teraszuktól, párkányuktól a madarakat. Mivel senki nem szeret madárürüléket pucolni ezekről a felületekről, ezért az emberek hatékony segítséget keresnek. A műmadarak csúnyák, drágák és nem mindig hatásosak, ahogy az eszkábált madárijesztők sem nyújtanak valódi segítséget. Próbálkozzon inkább esztétikusabb megoldással, például madárhálóval! Kifejezetten ajánlott nyitott felületek védelmére, ám a madárháló rögzítése már szakértelmet kíván.

A madárriasztók sokoldalú felhasználhatósága

Keskeny párkányok, korlátok, ereszcsatornák védelmére jók, de mivel hajlítható termékekről beszélünk, ezért ívelt felületekre is rögzíthetőek, például szobrokra vagy boltívekre. A galambriasztó tüskeként ismert termékek garantálják, hogy nem raknak többé fészket a madarak ott, ahol azt nem szeretné. A termékek UV-állóak és szinte észrevehetetlenek, így az összképet se rontják. A madárriasztók házilag telepíthetőek.

Weboldal címe: madarkontroll.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RÁGCSÁLÓIRTÁS, ROVARIRTÁS TIPPEK

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Informatikusként mindig is érdekelt az automatizálás. Mikor december elején elromlott a porszívóm, és le kellett cserélnem, nem is volt kérdés, hogy az új robotporszívó lesz.

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

A szőnyeg nagyon kénye bútordarab. Beletapossuk a sarat, leöntjük vörösborral, porosodik, árt neki a fűtés és az eső is. Hogyan lehet egyszerűbb a szőnyegtisztítás? Segítünk!

10 tipp irodaköltöztetéshez

10 tipp irodaköltöztetéshez

Az irodaköltöztetése nem egyszerű feladat, de egy ki odafigyeléssel könnyen és gyorsan kezdhetjük ez a munkát az új helyen. Az alábbiakban a céges költözéshez szeretnénk tippeket adni.

A rohadék ágyi poloska

A rohadék ágyi poloska

Gyorsan szaporodó dög és fájdalmas, viszkető csípése van, ráadásul a házilagos irtási kísérletekkel semmire se megyünk ellene. Az ágyi poloska kiirtása nem is olyan egyszerű.

Honnan vegyünk takarítógépet?

Honnan vegyünk takarítógépet?

Kézi erővel mozgatott, motoros, kicsi, nagy, ráülős típus? A  takarítógép választék ma már igen nagy, hiszen a plázák, irodaépületek, csarnokok, szállodák takarítása hatékony megoldásokat követel.