Van egy
hasznos tipped?

Rágcsálóirtás, de hogyan?

Az egerek, patkányok és más rágcsálók sok problémát okoznak mind a gazdaságokban, mind a lakásokban, családi házakban. A hatékony rágcsálóirtás titka a jó módszer és az állat életmódjának ismerete.

Keret Rágcsálóirtás, de hogyan?

Terráriumban tartva sokak számára aranyos kis házi kedvencek, ám vadon élve, eredeti életmódjukból és szokásaikból adódóan komoly károkat tudnak okozni az egerek, patkányok és más apróbb társaik.
Ha házilagos módszerekkel próbálkozunk, az egerek ellen lehet kihelyezni egérfogókat – de ez a klasszikus módszer nem fogja megsemmisíteni a fészket. Azt külön fel kell kutatni a rágcsálóirtás során, hogy a következő generáció ne fejlődhessen ki és ne árassza el újra a területet.
A patkányokkal más a helyzet, ők nagyobb testűek és táplálékként is mást fogyasztanak, így ellenük méreggel lehet inkább hatékonyan védekezni. Vigyázni kell azonban arra, hogy ne a háziállatok falják be a mérgezett csalétkeket.
Ahol egy-egy rágcsáló okoz problémát, ott általában megoldható a probléma házilag is. Ahol azonban már elszaporodtak, ott célszerűbb a rágcsálóirtáshoz szakembert hívni, aki felkészülten és rövid időn belül fel tudja számolni a kártevőket. A mezőgazdasági terménytárolóknál különösen fontos a gyorsaság és hatékonyság.

Weboldal címe: www.irtojoirtas.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RÁGCSÁLÓIRTÁS, ROVARIRTÁS TIPPEK

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Elege van a sokat ígérő, de kevésbé működő házi praktikákból, amikkel távol tarthatná erkélyétől, párkányától a madarakat? Ideje, hogy hatékony segítségre váltson, és vegyen egy galambriasztót!

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Informatikusként mindig is érdekelt az automatizálás. Mikor december elején elromlott a porszívóm, és le kellett cserélnem, nem is volt kérdés, hogy az új robotporszívó lesz.

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

A szőnyeg nagyon kénye bútordarab. Beletapossuk a sarat, leöntjük vörösborral, porosodik, árt neki a fűtés és az eső is. Hogyan lehet egyszerűbb a szőnyegtisztítás? Segítünk!

10 tipp irodaköltöztetéshez

10 tipp irodaköltöztetéshez

Az irodaköltöztetése nem egyszerű feladat, de egy ki odafigyeléssel könnyen és gyorsan kezdhetjük ez a munkát az új helyen. Az alábbiakban a céges költözéshez szeretnénk tippeket adni.

A rohadék ágyi poloska

A rohadék ágyi poloska

Gyorsan szaporodó dög és fájdalmas, viszkető csípése van, ráadásul a házilagos irtási kísérletekkel semmire se megyünk ellene. Az ágyi poloska kiirtása nem is olyan egyszerű.