Van egy
hasznos tipped?

A rohadék ágyi poloska

Gyorsan szaporodó dög és fájdalmas, viszkető csípése van, ráadásul a házilagos irtási kísérletekkel semmire se megyünk ellene. Az ágyi poloska kiirtása nem is olyan egyszerű.

Keret A rohadék ágyi poloska

Ha azt hiszed, hogy a rendszeres takarítás miatt biztonságban vagy, hát tévedsz. A csótányokkal ellentétben, az ágyi poloskát nem a kosz és ételmaradék vonzza, hanem a véred, ugyanis vérszívó rovar. A sarki cukrászdától az ötcsillagos szállodáig bárhol előfordulhat, és nagyon gyorsan elszaporodhat, ha egyszer bekerült valahová.

Az ágyi poloska felismerése könnyű… lenne, ha látnád. De éjszaka merészkedik csak erő, igen apró és fürge, a csípéseit pedig csak másnap fogod észlelni magadon. Azok alapján viszont könnyen beazonosítható, hogy ágyi poloskával van dolgod, és ebben az esetben meg se próbáld a rovarirtó spray-ket, porokat, hanem hívd azonnal a szakembert! Az ágyi poloska fertőzöttséget csak tartós méregmező kialakításával lehet felszámolni.

Weboldal címe: www.abatox.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI RÁGCSÁLÓIRTÁS, ROVARIRTÁS TIPPEK

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Galambriasztók, madárhálók nagy választékban

Elege van a sokat ígérő, de kevésbé működő házi praktikákból, amikkel távol tarthatná erkélyétől, párkányától a madarakat? Ideje, hogy hatékony segítségre váltson, és vegyen egy galambriasztót!

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Mennyivel kényelmesebb egy robotporszívó?

Informatikusként mindig is érdekelt az automatizálás. Mikor december elején elromlott a porszívóm, és le kellett cserélnem, nem is volt kérdés, hogy az új robotporszívó lesz.

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

Hogyan nem lesz rémálom a szőnyegtisztítás?

A szőnyeg nagyon kénye bútordarab. Beletapossuk a sarat, leöntjük vörösborral, porosodik, árt neki a fűtés és az eső is. Hogyan lehet egyszerűbb a szőnyegtisztítás? Segítünk!

10 tipp irodaköltöztetéshez

10 tipp irodaköltöztetéshez

Az irodaköltöztetése nem egyszerű feladat, de egy ki odafigyeléssel könnyen és gyorsan kezdhetjük ez a munkát az új helyen. Az alábbiakban a céges költözéshez szeretnénk tippeket adni.

Honnan vegyünk takarítógépet?

Honnan vegyünk takarítógépet?

Kézi erővel mozgatott, motoros, kicsi, nagy, ráülős típus? A  takarítógép választék ma már igen nagy, hiszen a plázák, irodaépületek, csarnokok, szállodák takarítása hatékony megoldásokat követel.